Furnizorii nostri de profile cu care am ales sa lucram sunt unii dintre producatorii de top din Europa:

ALUMIL Grecia fondata in 1988  reusind sa se faca cunoscut in 45 de ari Europene, Balcanice, din Orientul Mijlociu si din SUA . Alumil garanteaza calitatea produselor sale avand toate certificatele cerute de normele Europene, produsele fiind marcate cu sigla CE.

– REYNAERS Belgia. Ferestrele reprezinta literalmente deschiderea catre lume. Reynaers Aluminium va furnizeaza profile de aluminiu pentru orice tip de proiect – de la cel cu design clasic si romantic la unul puternic si contemporan.In plus, aluminiul va garanteaza o viata lipsita de griji, fiind unul din cele mai rezistente si durabile materiale, care nu necesita intretinere speciala. Reynaers pune accent pe calitatea superioara a sistemelor sale, oferind o garantie de 10 ani pentru elementele ferestrei.

DE CE SA ALEGEM TAMPLARIE DE ALUMINIU:

In ciuda greutatii lor reduse, ferestrele si usile din aluminiu sunt de foarte buna calitate. Datorită duritatii lor extreme si rezistentei la deformari, sistemele de aluminiu indeplinesc cele mai inalte standarde europene antiefractie.Aluminiul este un metal. Acesta nu absoarbe umezeala si prin urmare, nu se umfla. Acesta se dilata de la caldura, dar conexiunile de colt extrem de ferme asigura profilele pe pozitie, astfel nu se vor observa posibile dilatari.

Care este cel mai important beneficiu? Nu vor exista fisuri sau rupturi, nici chiar dupa multi ani. Toti furnizorii nostri care executa anodizare poarta eticheta europeana de calitate QUALANOD si, prin urmare, indeplinesc cerintele specifice cu privire la sigilare, durata de viata, rezistenta UV, modificari de culoare, ceea ce reprezinta cea mai buna garantie pentru calitatea de anodizare.